Romanized Sindhi script
This project was developed by a team of selfless FOUNDING MEMBERS with support of and under the auspices of Alliance of Global Sindhi Associations Inc.
(AGSA formerly ASAA) and is managed by a core Committee of volunteers under the guardianship of Indian Institute of Sindhology,Adipur, Kutchh, India.
Introduction Audio Visual Audio Charts Audio and text lesson Forum login Contact us
Home
Introduction
message
about us
Acknowledge
Sindhistories
Audio visiual
audio charts
text lessons
stores and jokes
Articles
dictornary
Forums
Archives
donations
advertisement
ads and banners
Links
culture
Testimonial
Subscribe Newsletter
Contactus
 
ad1
 
ad1
 
ad1
 
 
ANSWER 2
 
1.aahe khhabar na moo'nkhe
Ans : moo’nkhe khhaba na aahe
 
2.vehu kare mahirbaanee
Ans : mahibaanee kare vehu .
 
3.lag^ee aahe bukha moo'nkhe
Ans : moo’nkhe bukha lag^ee aahe
 
4.par^han   piyaa hoo 
Ans : hoo par^han piyaa
 
5. achu mahirbaanee kare 
Ans : mahirbaanee kare acho.
 
6. g^aalhaayo  sachu hameshaa 
Ans : hameshaa sachu g^aalhaayo
 
7. rakho me'n sid~iku prabhooa 
Ans : prabhooa me’n sid~iku rakho
 
8. shevaa pooj^aa jee ghhareeban prabhooa aahe  jee
Ans : ghhareeban jee shevaa prabhooa jee pooj^a aahe
 
9. raho sad~aa mushkiraaee'nd~aa 
Ans : sad~aa mushkiraaee’nd~aa raho
 
10.aahe hiku kutu'nbu saaro 
Ans : saro hiku kutu’nbu aahe
 
11. translate in romanized sindhi
i ) keep quiet!  maathi kari (singular) - maathi karyo (plural)
ii) oh! my god! mu’nhi’njaa eeshvara!
iii)help! help! mad~ad~ mad~ad~
iv) please start mahirbaanee kare shroou kar (singular) - mahirbaanee kare shroou karyo (plural).